Známe výsledky soutěže o nejlepší zákaznickou podporu!

Tradersratings.com vyhlašuje vítěze soutěže o nejlepší zákaznický servis pro rok 2024

7. 5. 2024 – Společnost Tradersratings.com s potěšením odhaluje vítěze soutěže o Nejlepší zákaznický servis pro rok 2024. Na prvním místě se umístila společnost InvestingFox, která je proslulá svým výjimečným nasazením v oblasti spokojenosti zákazníků. Na druhém místě se umístila společnost eToro, následovaná společností Ozios na třetím místě.

Odhodlání společnosti InvestingFox k dokonalosti nastavuje vysoký standard, který jí zajistil první místo. eToro a Ozios rovněž předvedly vynikající praktiky zákaznického servisu, čímž si zajistily zasloužená místa v první trojici.

Všichni tři vítězové na prvních třech místech obdrží medaile, které symbolizují jejich oddanost vynikajícím zákaznickým službám. Cílem této soutěže, v níž mohl hlasovat každý, bylo oslavit vynikající zákaznický servis v odvětví obchodování.

Gratulujeme společnostem InvestingFox, eToro a Ozios k jejich pozoruhodným úspěchům.

Upozornění
Informace na tradeinfo.cz neslouží jako investiční nebo obchodní doporučení. Provozovatel serveru, společnost Almina Corp a.s., není registrovaným makléřem, investičním poradcem ani zprostředkovatelem. Finanční produkty nabízené společnostmi uvedenými na těchto stránkách představují vysoké riziko a mohou vést ke ztrátě všech vašich finančních prostředků. Při obchodování s finančními nástroji, mimo jiné s akciemi, kryptoměnami a dalšími deriváty, jako jsou CFD, zvažte, zda rozumíte jejich mechanismům, a buďte si vědomi vysokého rizika ztráty svých finančních prostředků.